среда, 29 января 2014 г.


Не будь байдужим!!!
 Можна все життя їсти ложкою, але при цьому бути людиною внутрішньо культурною: поважати інших, захищати слабших, робити чесно свою справу, противитися неправді та злу. У сьогоднішні часи дикого капіталізму українського ґатунку в поєднанні з монстром суцільного споживання самі поняття "культура" та "культурні цінності" для багатьох людей, на жаль, втратили сенс, а у деяких викликають цинічну усмішку на обличчі. 
 Яка культура! Ми ж так зайняті зароблянням грошей на плазмовий телевізор у "хрущовку", або як же обійтися без тюнинґу улюбленого "Ланоса"! Для інших сенс життя полягає в тому, щоб посадити вчасно картоплю, викопати її, з'їсти, потім посадити ще. І так по колу з року в рік.

І кого турбує, що у нас закривають музеї, вирубують українські ліси, знищують тварин, руйнують пам'ятки архітектури, що справжніх героїв ми не шануємо, а у почестях ходять вбивці, злодії і ґвалтівники? Яка там культура - головне, щоб "Brioni" гарно сидів! Саме така повна деградація культурних цінностей спостерігається зараз в Україні. Чомусь нормою стали вважатися підлість, крадіжки, байдужість, егоїзм.

Комментариев нет:

Отправить комментарий